Om oss

Om Partytelt.se

Många reagerar på vårat namn eller snarare dess stavning. Det är roligt att det skapar funderingar och ideér varför det är som det är.

En del tror att det är en felstavning andra att det är skrivet med Stockholmsdialekt :)

Inget stämmer dock, det handlade bara om svårigheten i att hitta ett namn för domänen som var ledigt.

Våra hörnstenar

 

Flexibilitet - Så långt det bara är möjligt vill vi se till att ni är nöjda och anpassar leveranser efter erat behov, bara det finns en öppning.

Anpassning - Det kan till en början tyckas vara omöjligt att montera ett tält på en plats, men vi har hitills aldrig kastat in handduken.

Vård och omsorg - Vi lägger stor möda vid att hålla tält och möbler rena, det skall kännas sjysst att se sig omkring när man tröttnat på bordsgrannen :)

Kvalitet till rätt pris - Vi har i de flesta fall samma/liknande produkter som våra konkurrenter, vi tummar inte på kvalitén för att du skall få ett bra pris.

Vi är ett litet företag som inte har för avsikt att bli större (tror vi).

 

Själva anledningen till att vi finns är för att vi själva hade ett behov, men tyckte att det var väldigt dyrt att hyra tält när vi skulle ha en sommarfest.

Vi vill därför ge fler möjligheten att skapa ett minne för livet utan att behöva tömma kontot.

Vi har nu drivit Partytelt.se sedan 2013 och har träffat så mycket trevliga människor och sett så många nya platser genom åren, inga dåliga erfarenheter alls, helt ärligt!

Eftersom vi är ett mindre företag så klarar vi inte av större evenemang, men vi hänvisar gärna vidare till konkurrenter när vi själva inte kan ta ett jobb.